Ai pariat bine? Verificam biletul cu scoruri live?

Ai-pariat-bine-Verificam-biletul-cu-scoruri-liveCrezi ca esti un parior bun daca urmaresti zilnic evolutia echipelor preferate, a jucatorilor favoriti, oscilatia cotelor, scoruri live, rezultate? Crezi ca e suficient sa te pricepi la fotbal ca sa castigi la pariuri sportive? Crezi ca ai o mana norocoasa si, doar prin a te lasa in voia sortii, te vei imbogati? Noi credem ca nu e suficient!

Urmarim zilnic pe e-pariuri.ro scoruri live, meciuri live, analizam cotele, urmarim recomandarile pentru biletul zilei si pentru cele mai mari cote si bineinteles ca, la fel ca si tine, intram pe forumul dedicat si aflam ce ne intereseaza. Dar suntem buni pariori sportivi? Tu ce crezi? Ei bine, cercetatorii au raspunsul.  Biletul zilei de azi la fotbal

Specialistii din domeniul pariurilor au observat ca cele mai mari castiguri sunt obtinute de jucatorii care se axeaza pe maximum 2 sporturi, pe care le cunosc foarte bine si pentru care urmaresc meciurile, verifica scoruri live si pariaza online la mai multe case de pariuri, dar de pe o singura platforma, cum ar fi – de exemplu – e-pariuri.ro.

Acum sa nu credeti ca este suficient sa fii bun la doua sporturi. Studiile arata ca trebuie sa te specializezi pe cel mult trei evenimente sportive, asta insemnand un turneu, un campionat sau o cupa. Specializarea inseamna evident informare. Ca sa iti fie mai usor, cel mai bine ar fi ca toate informatiile sa se afle intr-un singur loc.

Fie ca vorbim despre fotbal, baschet sau volei, fie ca ne referim la cote live, scoruri live, cartonase rosii live sau pozitia unei echipe in clasament, golurile, punctele sale, exista de acum o platforma online care le aduce pe toate intr-un singur loc, pe e-pariuri.ro. Grafica este excelenta, iar usurinta in a te informa te va ajuta cu siguranta sa treci la urmatorul pas pentru a deveni un excelent parior.

Inainte sa pariezi trebuie sa te documentezi din mai multe surse pentru a fi sigur de urmatorul pas. Iar inainte sa faci asta, gandeste-te: e suficient sa vezi ce recomandari se fac pe site-urile caselor de pariuri? Nu ar fi mai bine sa verifici zilnic un site independent, care aduce laolalta toate agentiile si iti pune la dispozitie cele mai bune unelte pentru a compara cele mai mari oportunitati?

Nu uita sa pariezi decat dupa ce ai in fata ta toate informatiile recente! Urmareste mereu scoruri live online, bonusurile pe care le poti acumula, ce fac ceilalti jucatori, ce s-a jucat cel mai mult pana atunci. Daca intri pe e-pariuri.ro, gasesti toate informatiile pe care le-am enumerat aici si inca ceva pe deasupra.

Ultimul pas in a deveni un bun parior este sa stii daca meciul pentru care iti pui banii la bataie are sau nu o miza. S-a observat ca cele mai mari castiguri s-au produs atunci cand jucatorii au pariat pe meciurile cu miza. Da, pentru ca alaturi de cunoasterea de jucatori, cote, scoruri live si bilete jucate, de pe platforme precum e-pariuri.ro poti vedea si situatia echipei in campionat si decide daca va pune tot sufletul in castigarea meciului respectiv.

Urmeaza sfaturile noastre si ale specialistilor si nu esua in a deveni un parior mai bun! Intra pe site-ul e-pariuri.ro si arata-ne cat de bun esti!


Alte articole :
1. Eternul derbi Dinamo-Steaua- tinta pariorilor pe biletul zilei
2. Liber la pariuri pe “biletul zilei” odata cu startul Ligii I
3. De ce sa pariez online ?
4. Pariurile pe curse de cai 

 

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.