Review Smart TV Samsung UE32H5300

Review Smart TV Samsung UE32H5300Este prea putin probabil ca pe client sa-l intereseze amanunte despre tehnologia LED sau LCD asa cum este modelul prezentat in titlul.

Pentru generatia tanara, mass media nu reprezinta o sursa de informatie prea vitala pentru ca informatiile par a fi din ce in ce mai irelevante, iar emisiunile difuzate la posturile de televiziune din aceasta tara sunt la o calitate precara. De asemenea, nu foarta lume este familiarizata cu termenul de Smart TV si cu functiile pe care acestea le pune la dispozitie consumatorului si poate tocmai din acest motiv lumea este reticenta cand vine vorba de a achizitiona ceva nou.

Atunci cand achizitionam un televizor Samsung, indiferent ca este LED, Smart sau orice altceva, indiferent ca este produs de Samsung sau orice alta firma, pe ambalajul televizorului ( mai exact cutia de carton reprezentativa ) se pot observa tot felul de informatii cu referire la televizorul ce se afla dincolo de ambalaj cum ar fi: modelul acestuia, diagonala pe care o are, cateva din functiile pe care le puteti utiliza, culoarea ramei si multe altele ce pot fi ajutatoare in cazul in care nu am mai avut parte de o tehnologie de acest gen pana acum.

Trecand la modelul propriu-zis, putem spune despre acest televizor Samsung ca isi face foarte bine treaba din punct de vedere al aplicatiilor pe care le ruleaza, functiile acestuia sunt ideale pentru incepatori iar calitatea sunetului si a imaginii este excelenta. Aplicatii?

Dar ce aplicatii poate rula acest televizor? Samsung Smart TV, Family Story, Fitness, Kids, Smart Hub, Search All, Your Video, Social TV, Samsung Apps, Skype on Samsung TV, Web Browser si Internet TV. Pe langa aceste aplicatii, de amintit ar fi si cele doua functii importante ale televizoarelor samsung, si anume DLNA-ul si capacitatea acestuia de a fi integrat intr-o retea si totodata poate fi privit ca un device multimedia.

Ajunsi la momentul in care trebuie sa utilizam propriu-zis televizorul, putem sa ne aflam putin in ceata, iar tocmai din acest motiv consider ca va aflati pe acest website, cititnd acest articol . In primul rand, dupa despachetarea produsului, veti observa un display semi lucios ce se imbina intr-un mod foarte placut cu rama lucioasa a televizorului.

Tot legat de design, piciorul nu pare sa fie la fel de stralucitor, insa atunci cand vine vorba de functionalitatea si utilitatea acestuia, puteti fi siguri de faptul ca se va descurca de minune. Totodata, trebuie sa fim rabdatori cand utilizam pentru prima data televizorul, deoarece prima apasare de buton televizorul isi va cauta programele in propria-i baza de date, iar incarcarea acestora poate dura ceva timp.

In cazul in care comparam un smart tv, modelul de fata, cu un orice alt televizor led samsung, putem spune ca acest televizor isi face treaba de minune, avand o iluminare uniforma ce ofera vizibilitate din orice unghi mai mult decat excelenta si de asemenea un suport activ din partea producatorului.

Totodata, sunetul pe care il ofera acest televizor va poate uimi, in aceasi ipostaza aflandu-se si imaginea oferita de acest televizor si acest produs il gasiti la www.dwyn.ro .


Alte stiri actuale :

1. Samsung a lansat un nou tip de gadget: Telefonul-camera foto
2. Războiul megapixelilor: Samsung Galaxy S4 Zoom, cel mai bun lucru pentru Nokia
3. Samsung Introduces UHD Timeless Design Television
4. Samsung Electronics, lider în tehnologie mobila si soluții digitale, a anunțat astazi un nou membru din familia GALAXY. Samsung GALAXY Ace 3

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.